Thuishavens, een netwerk van Premium jachthavens in Nederland

De jachthavens van de Thuishavens groep, die sinds 2019 lid zijn van het European Port Adhoc netwerk, hebben als kerntaak de duurzame ontwikkeling en het beheer van havenfaciliteiten gewijd zijn aan recreatie, tussen land en zee.

Marina Muiderzand

Jachthaven Naarden

Jachthaven Bruinissen

Jachthaven lelystad haven

Missie en Visie van Thuishavens.nl

Missie

In een context waarin kusten en zeeën steeds kwetsbaarder worden, vertegenwoordigt de waterrecreatiesector een activiteit met een groot potentieel voor de Nederlandse economie. Door onze recreanten gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden op een milieuvriendelijke manier, brengen wij onze passie voor mens, dier en natuur over. Het receptie personeel van havenkantoor draagt deze visie met enthousiasme en professionalisme uit.

Visie

De jachthavens van de Thuishavens groep, die sinds 2019 lid zjin van het European Port Adhoc netwerk, hebben als kerntaak de duurzame ontwikkeling en het beheer van havenfaciliteiten gewijd aan recreatie, tussen land en zee.

Doelstelling

De Nederlandse jachthavens in het Port Adhoc netwerk, onder de Thuishavens vlag, willen een unieke ervaring creëren door van elk van hun havens een duurzaam thuis te maken voor hun gasten. Elk initiatief, partnerschap en nieuw project is bedoeld om de ervaring van onze klanten te verrijken en onze visie op de yachting industrie van de toekomst te realiseren.

Menu