Coronavirus en onze maatregelen

Onze maatregelen:

Het haventerrein is voor ligplaatshouders toegankelijk en ook voor passanten zijn wij vooralsnog op aangepaste wijze beschikbaar.

  • Het havenkantoor is geopend, wij zijn aanwezig en op reguliere tijden en bereikbaar via mail of telefoon. In noodgevallen zijn wij natuurlijk 24/7 bereikbaar.
  • Volgens de richtlijnen is het niet toegestaan om in je in groepsverband (met uitzondering van gezinssamenstelling) te bevinden als je de minimale afstand van 1,5 meter niet kan handhaven. Dit zal op menig schip én bij ons op de steigers niet altijd gaan. Wij vragen u dan ook hier rekening mee te houden als u naar de haven komt en bij voorkeur niet met meer dan 2 personen tegelijk te komen, tenzij in gezinssamenstelling.
  • Wij vragen u nogmaals dringend om te allen tijde 1,5 meter afstand te houden tot andere personen en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Probeer elkaar op de steigers dus ook niet te passeren, dan wordt 1,5 meter erg moeilijk.
  • Het sanitair is op last van een noodverordening tot 1 juli 2020 gesloten!  wij verzoeken u gebruik te maken van uw toilet aan boord.
  • Wildplassen op het terrein is niet toegestaan!, hou ons terrein netjes A.U.B

Nogmaals danken wij iedereen voor het begrip en medewerking. Ondanks alle beperkingen op dit moment, weten wij zeker dat ook dit jaar alsnog een mooi zeilseizoen zal worden!

Wij dragen ons steentje daar weer graag aan bij en staan ondanks de beperkingen van het moment nog steeds voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Team Deko marina Lelystad

Menu